1000 VUOTTA LIIKUNNAN ILOA

Good Reps Only Workout lahjoittaa yhdessä Hope Ry:n kanssa tänä jouluna tuhat vuotta liikunnan iloa vähävaraisille perheille.

Tuu messiin tekemään hyvää!

Miten kampanja toimii?
Lahjoitamme jokaista 14.-24.12.2020 välisenä aikana ostettua valmennustuotettamme kohden yhden GROW -lahjakortin Hope Ry:lle. Lahjakortilla yksi perhe saa ilmaisen 12kk jäsenyyden GROW -valmennusalustalle.

  • Tavoitteena saavuttaa 1000 ostettua valmennusta, joka tarkoittaa vuoden ilmaisia GROW -treenejä 1000 eri perheelle!
  • Osta GROW -jäsenyys joko itselle tai lahjaksi läheiselle – samalla tuet Hope Ry:n vähävaraisten perheiden liikuntaharrastusta.

Kampanja-aika on 14.-24.12.2020 ja se koskee kaikkia uusia GROW-tuotteiden ostoja (kk- ja vuosijäsenyydet sekä Liikuntaetutuote + GROW X Hope -tuotteet). Hope Ry:n valitsemat perheet saavat lahjakortin, jolla he pääsevät käyttämään valmennusalustaamme seuraavan 12 kk ajan ilmaiseksi. Pääsy valmennusten pariin myönnetään tammikuussa 2021 tai Hope Ry:n määrittelemänä aikana. Jäsenyys perheille ei ole sitova, vaan se katkeaa automaattisesti 12 kk jälkeen.

OSTA VALMENNUS ITSELLESI TAI LÄHEISELLESI JA TUE VÄHÄVARAISTEN PERHEIDEN LIIKUNTAHARRASTUSTA!

Osta GROW x HOPE RY Subscription -tuote itsellesi, ja ole mukana tekemässä hyvää!

Osta GROW x HOPE RY Subscription -tuote itsellesi, ja ole mukana tekemässä hyvää!

GROW X HOPE RY LAHJAKORTIT

Osta GROW x HOPE RY Lahjakortti -tuote lahjaksi läheisellesi, ja olette yhdessä mukana tekemässä hyvää!

Osta GROW x HOPE RY Lahjakortti -tuote lahjaksi läheisellesi, ja olette yhdessä mukana tekemässä hyvää!

Osta GROW x HOPE RY Lahjakortti -tuote lahjaksi läheisellesi, ja olette yhdessä mukana tekemässä hyvää!

Osta GROW x HOPE RY Lahjakortti -tuote lahjaksi läheisellesi, ja olette yhdessä mukana tekemässä hyvää!

GROW - VAIN HYVÄÄ JOULUMIELTÄ

Uskomattoman suosion saavuttanut ja tuhansien suomalaisten karanteenikevään pelastanut GOOD REPS ONLY WORKOUT
opettaa oman kehon kuuntelua ja omien tarpeiden mukaan treenaamista hyviin toistoihin tähtäävän kehonpainoharjoittelun avulla. Tällainen harjoittelumuoto sopii aivan kaikille eikä sen harrastaminen vaadi mitään erikoisvälineitä tai kalliita lisenssejä.

Tärkeimmäksi missioksi GROW -tiimille on kuluneen vuoden aikana noussut LIIKUNNAN ILO. Sen muistuttaminen ihmisille, että treenaamisen ei tarvitse olla vakavaa hampaat irvessä vääntämistä ollakseen tehokasta ja kehittävää. Tämän sanoman toivoisimme saavuttavan jokaisen suomalaisen kodin vuoden 2021 aikana. #LetsGrow

Siksi olemmekin vieneet konseptimme aivan uudelle tasolle ja rakentaneet edistyksellisen hyvinvointipalvelun, jossa on kaikki mitä tarvitset kokonaisvaltaisen hyvinvointisi edistämiseksi kotiolosuhteissa. Alati kasvavasta valmennuskirjastostamme jokaisen on helppo valita juuri omaan elämäntilanteeseen sopivat treeniohjelmat ja niitä yhdistelemällä muodostaa tehokas kokonaisuus, joka on sataprosenttisesti omien tarpeiden ja tavoitteiden mukainen. Mikä parasta, sinun ei tarvitse enää ostaa kalliita yksittäisiä valmennuksia, vaan saat aina kaiken materiaalimme käyttöösi helposti ja edullisesti yhdellä maksulla.

Salla

“GROW – treenit lasten kanssa sujuu loistavasti 👊🏻😊 Isompi 4v. tekee lähes poikkeuksetta kaikki treenit miun kanssa. Juoksutreenit mennään kimpassa ja hän saa samalla harjoitella pyöräilyä.⁣⁣Ja myös kehitys mitä noin pienelle on tullut, on aivan mahtavaa seurattavaa. 😍❤️ Tarkoitan siis sitä, miten tasapaino ja kehon hallinta on huimasti hänellä kehittynyt!⁣⁣Pienempi 1,5v. on seurannut meitä vierestä ja hänkin yrittää kovasti perässä. Tai sitten hän antaa lisävastusta mm. kun teen kyykkyjä, niin hän on lisäpainona. 😅💪🏻”⁣⁣

Mikko

“En olisi uskonut että kotona treenaaminen voi olla näin hauskaa, treenin jälkeen näen aina peilissä hymyilevän ja hikisen ihmisen. 😅⁣⁣⁣⁣⁣⁣Tämä valmennus on muuttanut monia käsityksiäni treenamisesta, itseltä on poistunut sellainen hampaat irvessä väkisin puskeminen kokonaan.⁣⁣⁣⁣⁣⁣Kehon sekä mielen hyvinvointi on noussut ihan uudelle tasolle näiden treenien, huikeiden koutsien, sekä myös tämän yhteisön ansiosta. 💎🤩”⁣⁣⁣

Sanna-Mari

“Kulunut kevät oli mulle todella raskas. Kesken pahimman vessapaperihamstraushässäkän mut irtisanottiin töistä täysin yllättäen. Tuntu, että miten ihmeessä kaikesta selviää ja mihin kaiken sen töiltä liikenevän energian käyttäisi! Ei oikein uskaltanut käyttää rahaakaan mihinkään.⁣⁣Onneksi nämä valmennukset olivat jopa työttömälle niin edullisia, ettei ollut ongelmaa liittyä mukaan.👌🏼 Iso kiitos siis siitä, että näin edullisella hinnalla sai näin laadukasta settiä!⁣”⁣

GROW-VALMENTAJAT

Hatsolo

Hatsolo eli Johannes Hattunen on Jyväskylästä maailmalle ponnistanut breakdance-mestari ja asenteen ammattilainen loppumattomalla energiapankilla varustettuna. Training For Warriors -konseptin Suomeen rantauttanut ilopilleri ja motivaattori on rautainen liikunta-alan osaaja, motivaatiopuhuja ja valmentaja. Puheista, valmennuksista ja treeneistä vapauduttuaan Hatsololla on tapana ottaa retkeilyauto alleen ja kadota luonnon helmaan nauttimaan rauhasta. Kaiken edellisen ohella monitaiturimme valmistautuu parhaillaan vuoden 2024 Pariisin kesäolympialaisiin breikissä. Ja kyllä luit oikein, Breaking on olympialaji!

Petri Rasanen

Petri on onnellinen aviomies, kahden lapsen isä, itselle nauramisen mestari ja liikunnan ilon sekä motivaation rautainen ammattilainen. Hän on yksi maailman parhaaksi TFW-saliksi palkitun motivaatiokuntosali TFW Helsingin perustajista sekä tuhansien ihmisten Koronakevään pelastaneen GROW – Good Reps Only Workout -verkkovalmennuksen kehittäjistä ja valmentajista. Liikunnan lisäksi musiikki ja tanssi ovat tärkeä osa Petrin elämää. Uusimpana harrastuksena mainittakoon maastopyöräily, josta hän on aivan innoissaan.

Santtu Laine

Santtu on vuonna 2017 maailman parhaaksi Training For Warriors -saliksi valitun TFW Helsingin päävalmentaja ja yksi GROW – verkkovalmennuksen kehittäjäjistä ja valmentajista. Supliikin mestarina Santtu ei jää sanattomaksi ja tätä taitoa tarvitaankin erityisesti kotona Pohjalaisen puolison ja alituiseen hääräävien tulevaisuuden lupausten kanssa. Valmentamisen lisäksi Santtu viihtyy luonnossa maastopyöräillen ja erilaisten lautojen päällä, jatkuvasti etsien vihreää kattoa päänsä päälle. Santtu tarttuu rohkeasti kaikkiin haasteisiin, mitä milloinkin sattuu eteen ilmestymään. Bring it on!