1000 VUOTTA LIIKUNNAN ILOA

Good Reps Only Workout lahjoittaa yhdessä Hope Ry:n kanssa tänä jouluna tuhat vuotta liikunnan iloa vähävaraisille perheille.

Tuu messiin tekemään hyvää!

Miten kampanja toimii?
Lahjoitamme jokaista 14.-24.12.2020 välisenä aikana ostettua valmennustuotettamme kohden yhden GROW -lahjakortin Hope Ry:lle. Lahjakortilla yksi perhe saa ilmaisen 12kk jäsenyyden GROW -valmennusalustalle.

  • Tavoitteena saavuttaa 1000 ostettua valmennusta, joka tarkoittaa vuoden ilmaisia GROW -treenejä 1000 eri perheelle!
  • Osta GROW -jäsenyys joko itselle tai lahjaksi läheiselle – samalla tuet Hope Ry:n vähävaraisten perheiden liikuntaharrastusta.

Kampanja-aika on 14.-24.12.2020 ja se koskee kaikkia uusia GROW-tuotteiden ostoja (kk- ja vuosijäsenyydet sekä Liikuntaetutuote + GROW X Hope -tuotteet). Hope Ry:n valitsemat perheet saavat lahjakortin, jolla he pääsevät käyttämään valmennusalustaamme seuraavan 12 kk ajan ilmaiseksi. Pääsy valmennusten pariin myönnetään tammikuussa 2021 tai Hope Ry:n määrittelemänä aikana. Jäsenyys perheille ei ole sitova, vaan se katkeaa automaattisesti 12 kk jälkeen.

OSTA VALMENNUS ITSELLESI TAI LÄHEISELLESI JA TUE VÄHÄVARAISTEN PERHEIDEN LIIKUNTAHARRASTUSTA!

GROW X HOPE RY LAHJAKORTIT

GROW - VAIN HYVÄÄ JOULUMIELTÄ

Uskomattoman suosion saavuttanut ja tuhansien suomalaisten karanteenikevään pelastanut GOOD REPS ONLY WORKOUT
opettaa oman kehon kuuntelua ja omien tarpeiden mukaan treenaamista hyviin toistoihin tähtäävän kehonpainoharjoittelun avulla. Tällainen harjoittelumuoto sopii aivan kaikille eikä sen harrastaminen vaadi mitään erikoisvälineitä tai kalliita lisenssejä.

Tärkeimmäksi missioksi GROW -tiimille on kuluneen vuoden aikana noussut LIIKUNNAN ILO. Sen muistuttaminen ihmisille, että treenaamisen ei tarvitse olla vakavaa hampaat irvessä vääntämistä ollakseen tehokasta ja kehittävää. Tämän sanoman toivoisimme saavuttavan jokaisen suomalaisen kodin vuoden 2021 aikana. #LetsGrow

Siksi olemmekin vieneet konseptimme aivan uudelle tasolle ja rakentaneet edistyksellisen hyvinvointipalvelun, jossa on kaikki mitä tarvitset kokonaisvaltaisen hyvinvointisi edistämiseksi kotiolosuhteissa. Alati kasvavasta valmennuskirjastostamme jokaisen on helppo valita juuri omaan elämäntilanteeseen sopivat treeniohjelmat ja niitä yhdistelemällä muodostaa tehokas kokonaisuus, joka on sataprosenttisesti omien tarpeiden ja tavoitteiden mukainen. Mikä parasta, sinun ei tarvitse enää ostaa kalliita yksittäisiä valmennuksia, vaan saat aina kaiken materiaalimme käyttöösi helposti ja edullisesti yhdellä maksulla.

Henna

“GROW -treenit on hauskoja, ne voi tehdä yhdessä lasten kanssa tai nopeasti vaikka lapsen päiväunien aikana. Mun juoksukunto on selvästi parantunut Run & Recovery -treenien myötä. Se, mikä on GROW: ssa myös loistavaa, niin valmennuskirjaston ansiosta treenin on voinut valita oman päivän fiiliksen mukaan.”

Anna-Kaisa

“Treenejä on ollut helppo tehdä kotona karanteeni- ja kotiolosuhteissa ja niitä on helppo skaalata oman jaksamisen ja ajankäytön mukaan. Nämä treenit on olleet mun kehon ja mielen terveyden pelastus korona-aikana, suuri kiitos koko GROW -tiimi! ❤️”

Marina

“Olen ollut mukana GROW :ssa alusta asti. Tärkeintä minulle on se elämänilo ja asenne mitä tuotte jokaiseen päivään. Sairastuin syöpään juuri, kun treenit kesällä 2020 alkoivat, joten ne muuttuivat minun kohdallani nopeasti enemmän henkisiksi treeneiksi. Mutta halusin pitää ne mukana päivissäni ja tehdä edes sen yhden hyvän toiston silloin tällöin voinnin mukaan ja pitää fiiliksen yllä. Parasta GROW :ssa on se, että voit tehdä juuri sen mihin itse kulloinkin pystyt. Kiitos siis elämänilosta ja hyvästä fiiliksestä! Tavoitteena vielä joku päivä palata salille! ?”

GROW-VALMENTAJAT

Hatsolo

Hatsolo eli Johannes Hattunen on Jyväskylästä maailmalle ponnistanut breakdance-mestari ja asenteen ammattilainen loppumattomalla energiapankilla varustettuna. Training For Warriors -konseptin Suomeen rantauttanut ilopilleri ja motivaattori on rautainen liikunta-alan osaaja, motivaatiopuhuja ja valmentaja. Puheista, valmennuksista ja treeneistä vapauduttuaan Hatsololla on tapana ottaa retkeilyauto alleen ja kadota luonnon helmaan nauttimaan rauhasta. Kaiken edellisen ohella monitaiturimme valmistautuu parhaillaan vuoden 2024 Pariisin kesäolympialaisiin breikissä. Ja kyllä luit oikein, Breaking on olympialaji!

Petri Rasanen

Petri on onnellinen aviomies, kahden lapsen isä, itselle nauramisen mestari ja liikunnan ilon sekä motivaation rautainen ammattilainen. Hän on yksi maailman parhaaksi TFW-saliksi palkitun motivaatiokuntosali TFW Helsingin perustajista sekä tuhansien ihmisten Koronakevään pelastaneen GROW – Good Reps Only Workout -verkkovalmennuksen kehittäjistä ja valmentajista. Liikunnan lisäksi musiikki ja tanssi ovat tärkeä osa Petrin elämää. Uusimpana harrastuksena mainittakoon maastopyöräily, josta hän on aivan innoissaan.

Santtu Laine

Santtu on vuonna 2017 maailman parhaaksi Training For Warriors -saliksi valitun TFW Helsingin päävalmentaja ja yksi GROW – verkkovalmennuksen kehittäjäjistä ja valmentajista. Supliikin mestarina Santtu ei jää sanattomaksi ja tätä taitoa tarvitaankin erityisesti kotona Pohjalaisen puolison ja alituiseen hääräävien tulevaisuuden lupausten kanssa. Valmentamisen lisäksi Santtu viihtyy luonnossa maastopyöräillen ja erilaisten lautojen päällä, jatkuvasti etsien vihreää kattoa päänsä päälle. Santtu tarttuu rohkeasti kaikkiin haasteisiin, mitä milloinkin sattuu eteen ilmestymään. Bring it on!