UNOHDA YKSITTÄISET VALMENNUKSET

Osta itsellesi GROW Subscription edulliseen kuukausihintaan ja treenaa kanssamme niin paljon kuin haluat 9,90 € / kk

Ostamalla GROW Subscription Monthly -tilauksen varmistat, että koko valmennuskirjastomme alati laajeneva sisältö on sujuvasti käytössäsi kuukaudesta toiseen! Et enää koskaan tarvitse muita yksittäisiä valmennuksia, vaan voit treenata oman aikataulusi mukaan milloin ja missä tahansa!

#LETSGROW

Ostamalla GROW Subscription Yearly -tilauksen varmistat, että koko valmennuskirjastomme alati laajeneva sisältö on rajattomassa käytössäsi ympäri vuoden! Et enää koskaan tarvitse muita yksittäisiä valmennuksia, vaan voit treenata oman aikataulusi mukaan milloin ja missä tahansa!

#LETSGROW

Ilahduta läheistäsi GROW -valmennusalustan lahjakortilla! Uudistuneessa Subscription -palvelussamme voit ostaa lahjakortin, jonka avulla lahjoitat roppakaupalla liikunnan riemua ja elinvoimaa suositun Good Reps Only Workout -valmennusalustamme treenien parissa! Lahjakortin käytettyään hän saa heti rajattomaan käyttöönsä koko alati laajeneva treenikirjastomme sisällön.

Varoituksena sanottakoon, että treeneistämme saatava ilo ja energia on tarttuvaa, joten voit hyvinkin saada osasi siitä myös itse. 😉

#LETSGROW

GROW Subscription Liikuntaetu -tuote on ostettavissa 1, 3, 6, 9 tai 12 kuukaudeksi kerrallaan. Maksutapana käyvät toistaiseksi EazyBreakin, Smartumin ja ePassin digitaaliset verkkomaksut. Halutessasi maksaa Edenredillä, laitathan sähköpostia osoitteeseen [email protected] ja saat paluuviestillä tarkemmat maksuohjeet.

#LETSGROW