Kuntoon ilman kuntosalia

3 SYYTÄ MIKSI KOTITREENILLÄ PÄÄSEE HYVÄÄN KUNTOON

Tiesithän, että sun ei tarvi käydä salilla päästäkses hyvään kuntoon? Järkevä ja monipuolinen kehonpainoharjoittelu voi kehittää jopa nopeammin, kuin kova kuntosalirääkki.

Good Reps Only Workoutin pitkänlinjan valmentajat kertovat nyt kolme timantinkovaa ajatusta siitä, miten ja miksi kotitreenillä voit saada yhtä hyviä (ellei jopa parempia) tuloksia, kuin perinteisellä salitreenillä.

UNOHDA TURHA PULLISTELU

Meille kaikille on varmasti käynyt joskus niin, että ryhmäliikuntatunnilla tai kuntosalitreenin aikana on tullut tunne, että muiden treenaajien katseiden alla on pakko suoriutua hinnalla millä hyvänsä tietystä toisto- tai kilomäärästä. Valitettavan usein egon ottaessa vallan toistojen laatu kuitenkin kärsii ja loukkaantumisriski kasvaa.

Kotona treenatessa sä voit kaikessa rauhassa keskittyä suorittamaan liikkeet teknisesti oikein ja täysin omassa tahdissa. Kun focus on vauhdin tai kuorman sijaan hyvissä, puhtaissa toistoissa, tuloksia alkaa syntyä kuin itsestään. Eli laatu takaa tulokset, ei määrä!

LIIKE LISÄÄ LIIKKUVUUTTA

Ihmiskeho kaipaa kehittyäkseen muutakin, kuin valtavan määrän rautaa tankoon. Monipuolinen ja järkevästi rakennettu kehonpainotreeni ei tukota, vaan pikemminkin lisää huomaamatta koko kropan liikkuvuutta. Tämä on erittäin tärkeä osatekijä kehon hyvinvoinnin ja kehityksen kannalta.

VOIT TREENATA MILLOIN JA MISSÄ VAIN

Kotona yksin jumppaaminen ei aina jaksa pidemmän päälle innostaa. Etenkin, jos treeniohjelma on vain tylsä PDF -tiedosto tai sattumanvaraisesti kaiveltu video YouTuben kätköistä.

GROW -kotitreenien ansiosta sun ei enää koskaan tarvi miettiä jaksaako treenaaminen innostaa tänään vai ei. Valitset valmennusalustaltamme parilla klikkauksella mieleisesi treenin, pistät videon pyörimään ja BOOM! Yhtäkkiä olkkari onkin kuntosali ja kannustavat valmentajat löytyykin sun telkkarista sekä treenikaverit GROW:n yhteisöllisestä Facebook -ryhmästä.

Ja kun maailma pandemian jälkeen jälleen aukeaa, niin nämä treenit voit ottaa mukaasi minne vain! Kun sisäistät GROW -filofosian ja -treenimetodit, ei hyvässä kunnossa pysyminen oo enää koskaan kiinni lähimmän kuntosalin sijainnista!


PS. GROW -treenejä voit kokeilla ilmaiseksi 7 päivän ajan! Sen jälkeen hintaa jatkuvasti laajenevan valmennusalustan käytölle jää vain 9,90€/kk. Yhdellä kiinteällä kuukausimaksulla saat kätevästi käyttöösi kaikki aiemmat sekä myös tulevat GROW -alustan valmennukset. Ota tilanne haltuun ja #LetsGrow !