Q & A

Tälle sivulle on koottu usein kysytyt kysymykset ja vastaukset eli Questions & Answers. Mikäli et kuitenkaan löydä vastausta sinua askarruttavaan kysymykseen, niin laitahan viestiä sähköpostilla [email protected] ja saat vastauksen sitä kautta asap!

GROW -alustan käyttö

Miten saan GROW-alustan käyttööni?

GROW -alustan käyttöönotto on helppoa ja nopeaa! Valitset vain nettikaupassamme haluatko automaattisesti uusiutuvan jäsenyyden (GROW Subscription vuosijäsenyys/kuukausijäsenyys) vai haluatko ostaa alustan käyttöösi 12kk määräajaksi käyttäen liikuntaetua. Tämän jälkeen syötät maksu- ja yhteystietosi kassalla ja klikkaat “tee tilaus” -painiketta. Pian sähköpostiisi kilahtaa maksuvahvistus sekä ohjeet sisäänkirjautumista varten – ja koko treenikirjasto on heti käytössäsi!

Kuinka paljon GROW-alustan käyttö maksaa?

GROW Subscription -jäsenyyden hinta on  vain 9,90€/kk tai 99,90€/vuosi. Voit valita jatkuvan kuukausiveloituksen tai halutessasi maksaa kerralla pidemmän ajanjakson 1-12kk väliltä. Minkä tahansa veloituksen tai määräajan valitsetkaan, saat kaiken alustan sisällön rajattomaan käyttöösi maksetulle ajalle.

Kenelle GROW-alusta on suunniteltu?

GROW -treenit sopivat aivan kaikille juniorista senioriin, henkilön treenitaustasta tai kuntotasosta riippumatta. Olemme nimittäin luoneet perinteistä poikkeavan tavan treenata, jossa jokaisen GROW-treenin voit innovatiivisesti skaalata juuri omaan aikatauluusi, tasoosi ja päivän kuntoosi sopivaksi.

Kuinka pian liittymisen jälkeen voin aloittaa treenit?

GROW -valmennusalusta on käytössäsi heti ensimmäisen onnistuneen maksutapahtuman jälkeen. Kun olet suorittanu maksun, saat sähköpostilla maksuvahvistuksen ja kirjautumisohjeet. Heti kirjauduttuasi valmennusalustalle, on sen koko alati laajeneva sisältö rajattomassa käytössäsi niin kauan, kuin tilauksesi on aktiivinen.

Tarvitsenko liikuntavälineitä GROW -treeneissä?

Suurimmassa osassa GROW- treeneistä on suunniteltu niin, että voit suorittaa ne pelkällä kehonpainolla, jolloin välttämättömiä varusteita ovat ainoastaan toimiva tietokone/älypuhelin/tabletti ja internet-yhteys.

Asiakkaiden pyynnöstä olemme kuitenkin ottaneet ohjelmistoomme myös joitain liikuntavälineiden avulla suoritettavia treenejä. Esimerkiksi kahvakuulatreenien suorittamiseen tarvitset tietysti oman kahvakuulan.

Jäsenyydet ja maksaminen

Kuinka paljon GROW-alustan käyttö maksaa?

GROW Subscription -jäsenyyden hinta on  vain 9,90€/kk tai 99,90€/vuosi. Voit valita jatkuvan kuukausiveloituksen tai halutessasi maksaa kerralla pidemmän ajanjakson 1-12kk väliltä. Minkä tahansa veloituksen tai määräajan valitsetkaan, saat kaiken alustan sisällön rajattomaan käyttöösi maksetulle ajalle.

Millaisia jäsenyyksiä on olemassa?

GROW -jäsenyyden keston voit määrittää itse. Voit valita kuukausijäsenyyden (GROW Subscription Monthly), jolloin maksat jatkuvalla veloituksella kuukausi kerrallaan. Valittavanasi on myös vuosijäsenyys (GROW Subscription Yearly), jolloin maksat jäsenyyden toistuvalla maksulla vuosi kerrallaan. Nämä jäsenyydet voit katkaista ja aktivoida uudelleen milloin tahansa oman tilisi tiedoista.

Voit myös ostaa valmennusalustan käyttöösi 1, 3, 6, 9 tai 12 kuukauden määräajaksi (GROW Subscription Liikuntaetu), jolloin maksat valitsemasi ajan kerralla eikä jäsenyytesi jatku automaattisesti.

Kuinka sitova GROW-jäsenyys on?

Jäsenyys sitoo vain valitsemallesi ajalle 1-12kk aikaikkunassa. Jäsenyyden voit peruuttaa milloin tahansa omalta käyttäjätililtäsi ja alustan käyttöoikeus katkeaa heti maksetun ajan päätyttyä. Jäsenyyden voi myös aktivoida uudelleen samoilla käyttäjätunnuksilla milloin vain.

Voiko liikuntaseteleillä maksaa jäsenyyksiä?

Valitettavasti ei. Liikuntaetuja käytettäessä vain verkkomaksaminen on mahdollista.

Mitkä kaikki liikuntaedut käyvät maksuvälineinä?

Liikuntaeduista verkkomaksaminen onnistuu ePassin, EazyBreakin sekä Smartumin liikuntaeduilla. Edenredillä maksaminen onnistuu myös, mutta hieman eri tavalla. Halutessasi maksaa Edenredillä, laitathan sähköpostia osoitteeseen [email protected], niin saat maksuohjeet paluuviestissä.

Miten peruutan tai aktivoin jäsenyyteni?

GROW -tilauksen voit sekä perua, että aktivoida uudelleen käyttöösi milloin tahansa. Tämä onnistuu kirjautumalla omalla käyttäjätunnuksellasi valmennusalustallemme (https://goodrepsonly.com/oma-tili/) ja valitsemalla yläpalkista välilehden “Hallinnoi tilausta” -> “Tilaukset” -> “Katso” -> (peruuta tai aktivoi).

Katseluoikeutesi alustan sisältöön päättyy heti maksamasi ajan umpeuduttua tai vaihtoehtoisesti aktivoituu heti onnistuneen maksutapahtuman jälkeen.

Tekniset asiat

Miten pääsen kirjautumaan GROW -alustalle?

Palveluun kirjaudutaan Internet-selaimen kautta omalla käyttäjätunnuksella osoitteessa https://goodrepsonly.com/oma-tili/

Käyttäjätunnus luodaan ensimmäisen oston yhteydessä ja väliaikainen salasana lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen maksuvahvistuksen yhteydessä. Salasanan voit vaihtaa milloin vain oman tilisi tiedoista.

Millä laitteilla GROW -alusta toimii?

GROW -valmennusalustalle kirjaudutaan omilla käyttäjätunnuksilla Internet-selaimen kautta. Tarvitset siis vain tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen, jossa on toimiva Intrenet -yhteys.

Kirjautuminen GROW -alustalle ei onnistu, mitä teen?

Varmista, että syöttämäsi käyttäjätunnus ja salasana ovat oikein ja selaimestasi on hyväksytty evästeet. Mikäli olet unohtanut tunnuksesi tai salasanasi, katso seuraava kohta.

Olen unohtanut tunnukseni/salasanani, miten toimin?

Jos olet unohtanut salasanasi, siirry “Kirjaudu sisään” -sivulle  ja klikkaa “Unohtunut salasana” -linnkiä. Palvelu ohjaa salasanan palauttamisessa.

Jos olet unohtanut käyttäjätunnuksesi, laita sähköpostia osoitteeseen [email protected].