GOOD REPS ONLY WORKOUT

Treenaa niin paljon kuin haluat ja osta GROW Subscription edulliseen kuukausihintaan 9,90 €

Saat kaiken tämän käyttöösi

The GROW Show Season 1: TERVE KEHO (kesto 8 viikkoa)

TERVE KEHO -valmennus sisältää:
✅ Kahdeksan viikon tehokkaan kotitreeniohjelman
✅ Yhteensä 40 ohjattua videotreeniä
✅ Kaiken tasoisille liikkujille skaalautuvat liikevariaatiot
✅ Todella kattavan liikepankin
✅ Viikottaiset vinkit uneen ja palautumiseen
✅ Viikottaiset ravintovinkit treenin ja hyvinvoinnin tueksi
✅ Kahdeksan motivoivaa vierailijatreeniä

Maanantaina 12.10. alkava kahdeksan viikon kotitreeniohjelma on suunniteltu niin, että saisit itsellesi mahdollisimman terveen, toimintakykyisen ja vahvan kehon. Valmennuksen videot on toteutettu Train Along -hengessä, joten tuttuun GROW -tyyliin me hikoilemme kanssasi. Olemme jättäneet pois perinteisistä jumppaohjelmista tutun tekopirteyden sekä tyhjät hyvinvointikliseet ja keskittyneet olennaiseen eli tulokselliseen treenaamiseen ja rentoon tekemisen meininkiin pilke silmäkulmassa. Valmentajina toimivat jo edellisistä valmennuksistamme tutut Hatsolo, Petri ja Santtu. Lisäksi showta tähdittävät nyt huippuvieraamme Elastinen, Mariska, Mira Luoti, Oona Kivelä, Joonas Pesonen, Teemu Potapoff, Minni Väärä ja Oku Luukkainen.

7 parasta corefinisheriä (kesto 1 viikko)

Raudanluja core on turvallisen treenaamisen ja aktiivisen elämän perusta. Keskivartalon heikkous onkin yleinen syy siihen, miksi monet liikkeet ja tekniikat tuntuvat haastavilta tai jopa mahdottomilta. Mikäli kaipaat hieman lisää poweria keskivartalon lihaksiisi, ota haltuun fiksut, monipuoliset ja tehokkaat corefinisherimme. Paketin avulla saat treenivarastoosi seitsemän minitreeniä, joilla core vahvistuu ja ihana polte on taattu. Valmennuksen treenit sopivat loistavasti pieneksi extraksi treenien loppuun tai energisoivaksi jumpaksi kiireisen päivän keskellä.

GROW Aamurutiinit vol. 1

Voita aamusi ja voitat päiväsi. Me GROW:ssa tiedämme, että energisoivien ja voimaannuttavien aamurutiinen avulla jokaisesta päivästä voi tehdä hieman valoisamman. Muutaman tarkoin valitun liikkeen avulla virität kehosi ja mielesi positiiviseen vireeseen päivän haasteita varten. GROW Aamurutiinit vol. 1 sisältää viisi timanttista kehoa ja mieltä aktivoivaa minitreeniä, joissa on kiinnitetty erityisesti huomiota avaaviin ja liikkuvuutta kehittäviin liikkeisiin. Jokainen aamurutiini on helppo suorittaa esimerkiksi samalla, kun odotat kahvin tippumista. Ota aamurutiinit haltuun ja voita päiväsi! #LetsGrow

GROW-liikepankki

GROW -liikepankista löydät kaikki valmennuksissa käyttettävät tekniikat variaatioineen ja skaalauksineen selkeästi videomuodossa. Jokainen liike opetetaan hauskasti ja ytimekkäästi, jotta saisit treeneistämme kaiken irti. Käytä liikepankkia tekniikoiden opetteluun, liikevariaatioiden tarkistamiseen tai vaikka inspiraatioksi omien treenien suunnitteluun. Liikkeitä on niin paljon, että pelkästään uusien tekniikoiden opettelu on jo loistava treeni. Lisäksi pankkia pävitetään jatkuvasti, joten sinun ei todellakaan tarvitse huolehtia siitä, että materiaali loppuisi kesken.

Tulossa pian!

Viisaat vinkit parempaan uneen ja palautumiseen by Tempur

Uni ja palautuminen ovat elinvoimaisen elämän perusta ja ilman niitä maailman parhaastakaan treeniohjelmasta ei ole täyttä hyötyä. Väsymys, kärttyisyys ja uupumuksen tunteet eivät aina johdu pelkästä arjen kuormittavuudesta, vaan joskus on puhtaasti kyse siitä, että palautuminen jää yön aikana vajavaiseksi. Onneksi jo pienillä muutoksilla unitottumuksissa saadaan aikaan jo varsin merkittäviä tuloksia unenlaatuun ja sitä kautta palautumiseen. Ota Tempurin viisaat univinkit haltuun, päivitä ajatteluasi unesta ja löydä jälleen energinen oma itsesi!

Tulossa pian!

Johdatus GROW-filosofiaan

GROW on muutakin kuin kahdeksan viikon kotitreeniohjelma tai nettivalmennusalusta. Se on ennen kaikkea filosofia, jonka avulla opit ottamaan elämäsi haltuun niin, että valintasi tukevat aina kehitystä ja kasvua. Johdatus GROW-filosofiaan syventää osaamistasi treenaamisesta ja antaa takuuvarmasti ajattelemisen aihetta elämän kaikille osa-alueille. Syntyviä oivalluksia voit soveltaa kaikkeen treenaamiseen, harrastuksiin ja työntekoon. Meillä kaikilla on vain rajattu määrä energiaa. GROW-filosofian sisäistämällä, et enää tuhlaa voimavarojasi, vaan opit kohdentamaan kaikkein parhaan energiasi elämäsi merkityksellisempiin asioihin. Suosittelemme Johdatus GROW-filosofiaan -valmennusta kaikille, koska sen avulla saat myös treeneistäsi enemmän irti.

Tulossa pian!

GROW BREKKIE: Energisoivat aamu- ja välipalat by Emili Kumpuniemi

Maukkaita ja energisoivia aamu- ja välipalaideoita ei ole koskaan liikaa. Emili Kumpuniemi onkin loihtinut meille 6 reseptiä, joiden myötä elämä paitsi tuntuu, myös maistuu paremmalta. Repsetit ovat helppoja ja nopeita toteuttaa, eikä niiden kokkaamisen tarvitse Master Chef -tason osaamista keittiössä. Emilin reseptit ovatkin herättäneet monen kadoksissa olleen innostuksen ruuanlaittoon. Jo pienillä muutoksilla sekä hieman paremmilla valinnoilla lähikaupassa ja keittiössä on ratkaiseva vaikutus isossa kuvassa. Ota Emilin Energisoivat aamu- ja välipalat haltuun!

GROW LUNCH: Herkulliset lounaat by Emili Kumpuniemi

Pidä tavoitteistasi kiinni Emilin herkullisten lounasreseptien avulla. Paras tapa torjua lounasbuffetin aiheuttama energiatasot tappava lounaskooma on valmistaa itse niin herkulliset lounaat, että parhaimmankin buffetin antimet kalpenevat eväidesi rinnalla. Vältä lounaskooma, tee kaverisi kateellisiksi ja pidä kiinni tavoitteistasi näiden fantastisen herkullisten lounasreseptien avulla. Tämä paketti sisältää yhteensä kuusi hyvän olon lounasreseptiä, joiden avulla pysyt tavoitteissasi, tunnet itsesi mestarikokiksi ja mullistat käsityksesi hyvivointia tukevasta ruuasta.

GROW Kesätreenit

Enää sinun ei tarvitse pelätä kuntosi rapistumista loman aikana. Kesätreenit ovat neljän viikon kokonaisuus, jossa keskiössä ovat aidosti lomailu, rentoutuminen ja hauskanpito, treenaamista unohtamatta. Kaikki treenit ovat rakennettu niin, että voit suorittaa ne puhtaasti oman aikatalusi, oman tasosi ja oman fiiliksesi mukaisesti. Kestävän hyvinvoinnin salaisuus ei ole orjallinen suorittaminen ja täydellisyyden tavoittelu, vaan säännöllinen osallistuminen hyvällä fiiliksellä. Ota kesätreenit haltuun ja nauti lomastasi samalla kunnostasi huolehtien.

The Best of GROW Live

The Best of GROW Liveen on koottu kaikki suosituimmat livetreenimme keväältä ja kesältä 2020. Ne tarjoavat loistavaa vaihtelua treenirutiineihin ja niitä on hauska tehdä vaikka perheen kesken. Livet ovat huikea tapa innostaa myös ystäviä GROW:n pariin tai tehdä treenejä silloin, kun et suorita laajempia valmennuskokonaisuuksia. Jaksoissa on säännöllisesti mukana myös vierailijoita, jotka laittavat itsensä likoon kansamme. Laita Livet pyörimään ja aloita treenit kanssamme!

Ota kaikki grow-materiaali haltuun kuukausihinnalla

Nyt vain 9,90 € / kk tai 99,90 € / vuosi

The GROW Show Season 1: TERVE KEHO -kotitreenivalmennus alkaa maanantaina 12.10.2020, jolloin saat ensimmäisen treenin haltuusi heti aamusta! Treenejä varten sinun ei tarvitse tyhjentää naapurin urheiluvälinekauppaa, vaan treeneissä käytetään innovatiivisesti yleisimpiä jokaisesta kodista löytyviä huonekaluja ja tavaroita. Uudessa valmennuksessamme Hatsolon, Santun ja Petrin lisäksi kanssasi hikoilevat nyt myös tähtivieraamme Elastinen, Mariska, Mira Luoti, Oona Kivelä, Joonas Pesonen, Teemu Potapoff, Minni Väärä ja Oku Luukkainen.