GROW Seasons

Feel Yourself in 21 days Season 2 : #GROWFLOW (kesto 3 viikkoa)

#GROWFLOW -valmennuksen ensisijaisena tavoitteena on inspiroida sua löytämään omaa harjoittelua tahdittava “liikkeen flow”, jonka avulla nostat kehityksesi ja treeneistä nauttimisen jälleen astetta paremmalle tasolle.

21 päivää kestävän valmennuksen aikana tulet oppimaan miten hyvä ja monipuolinen työkalu kahvakuula on ja miten saat kuulatreeneistä parhaan mahdollisen hyödyn. #GROWFLOW :ssa tehdään viikon aikana kaksi kahvakuulatreeniä sekä yksi kaikkien aikojen suosituimmista GROW -harjoituksista, Run & Recovery -treeni. Tähän valmennuskokonaisuuteen saatiin mukaan myös täysin uudet DJ Mista S:n kasaamat soittolistat, joten ei muuta kuin lenkkarit jalkaan ja #LetsFlow !

Feel Yourself in 21 days Season 1 : #MINUNVOINTI (kesto 3 viikkoa)

#MINUNVOINTI -valmennuksen tarkoitus on opetella kunnioittamaan ja juhlimaan meidän erilaisia vartaloita, erilaisia ruokavalioita ja erilaisia treenitaustoja. Valmennuksen avulla unohdetaan markkinointikoneiston luomat keinotekoiset hyvinvointi-ihanteet ja aloitetaan häpeleimättä omannäköinen #MinunVointi!  

Tämä valmennuskokonaisuus on 21 päivän kick start aitoon ja tasapainoiseen hyvään oloon. Sen ensisijaisena tavoitteena on inspiroida sinua nauttimaan elämästä ja liikunnan tuomasta hyvästä fiiliksestä just sen näköisenä ja kokoisena, kuin nyt olet!  Valmennus ei ole SUGAR FREE, mutta se on häpeilemättömästi 100% GUILT FREE.

Jos koet vallitsevat hyvinvointi-ihanteet vieraaksi, kaipaat massasta poikkeavaa meininkiä ja innostavaa energiapotkua arkeesi, niin tää valmennus on sulle!

The GROW Show Season 1: TERVE KEHO (kesto 8 viikkoa)

Kahdeksan viikon mittainen valmennuskokonaisuus on suunniteltu niin, että saisit itsellesi mahdollisimman terveen, toimintakykyisen ja vahvan kehon. Jos olet ensikertalainen GROW -treenien maailmassa, tästä valmennuksesta on hyvä lähteä liikkeelle!

Terve Keho -valmennuksen videot on toteutettu Train Along -hengessä, joten tuttuun GROW -tyyliin me hikoilemme kanssasi. Olemme jättäneet pois perinteisistä jumppaohjelmista tutun tekopirteyden sekä tyhjät hyvinvointikliseet ja keskittyneet olennaiseen eli tulokselliseen treenaamiseen ja rentoon tekemisen meininkiin pilke silmäkulmassa. Valmentajina toimivat jo edellisistä valmennuksistamme tutut Hatsolo, Petri ja Santtu.

Lisäksi show’ta tähdittävät nyt huippuvieraamme Elastinen, Mariska, Mira Luoti, Oona Kivelä, Joonas Pesonen, Teemu Potapoff, Minni Väärä ja Oku Luukkainen.

GROW Kesätreenit

Enää sinun ei tarvitse pelätä kuntosi rapistumista loman aikana. Kesätreenit ovat neljän viikon kokonaisuus, jossa keskiössä ovat aidosti lomailu, rentoutuminen ja hauskanpito, treenaamista unohtamatta.

Kaikki treenit ovat rakennettu niin, että voit suorittaa ne puhtaasti oman aikatalusi, oman tasosi ja oman fiiliksesi mukaisesti. Kestävän hyvinvoinnin salaisuus ei ole orjallinen suorittaminen ja täydellisyyden tavoittelu, vaan säännöllinen osallistuminen hyvällä fiiliksellä. Ota kesätreenit haltuun ja nauti lomastasi samalla kunnostasi huolehtien! #LetsGrow