Kehonpaino

Feel Yourself in 21 days Season 1 : #MINUNVOINTI (kesto 3 viikkoa)

#MINUNVOINTI -valmennuksen tarkoitus on opetella kunnioittamaan ja juhlimaan meidän erilaisia vartaloita, erilaisia ruokavalioita ja erilaisia treenitaustoja. Valmennuksen avulla unohdetaan markkinointikoneiston luomat keinotekoiset hyvinvointi-ihanteet ja aloitetaan häpeleimättä omannäköinen #MinunVointi!  

Tämä valmennuskokonaisuus on 21 päivän kick start aitoon ja tasapainoiseen hyvään oloon. Sen ensisijaisena tavoitteena on inspiroida sinua nauttimaan elämästä ja liikunnan tuomasta hyvästä fiiliksestä just sen näköisenä ja kokoisena, kuin nyt olet!  Valmennus ei ole SUGAR FREE, mutta se on häpeilemättömästi 100% GUILT FREE.

Jos koet vallitsevat hyvinvointi-ihanteet vieraaksi, kaipaat massasta poikkeavaa meininkiä ja innostavaa energiapotkua arkeesi, niin tää valmennus on sulle!

GROW Punnerruskoulu

Etunojapunnerruksesta on olemassa satoja erilaisia variaatioita ja uusien versioiden kehittelyssä ainoastaan mielikuvitus on rajana. Punnerrus on myös liike, josta monella on todella juurtuneet ennakkokäsitykset. Haluammekin heti ensimmäiseksi korjata virheellisen käsityksen siitä, että olisi olemassa erikseen miesten tai naisten punnerruksia. Ei ole! On erilaisia punnerruksia, jotka soveltuvat kaikille sukupuoleen katsomatta.

Sopiva punnerrustekniikka valitaan aina tavoitteen, osaamisen ja oman kunnon mukaan. Nyt onkin aika unohtaa kouluaikojen traumat kuntotesteistä ja päivittää ajatukset punnertamisesta 2020-luvulle. Tule mukaan harjoittelemaan ja ottamaan etunojapunnerrus haltuun yhdessä meidän kanssa!

JunnuBreak by GROW

JunnuBreak on perheen junioreiden oma verkkovalmennus, jossa tanssin avulla opetellaan positiivista asennetta, heittäytymiskykyä ja tietysti mageita breikkiliikkeitä. Kokonaisuus sisältää yhteensä viisi innostavaa videotuntia maailmalla breikissä menestystä niittäneen Johannes “Hatsolo” Hattusen johdolla. Vaikka treenit ovatkin suunnattu junnuille riittää liikkeissä ja harjoituksissa haastetta ja hauskaa yhdessä tekemistä koko perheelle.

Breikki on valittu Olympialajiksi vuoden 2024 Pariisin kesäkisoihin. Suuresta kansainvälisestä arvostuksesta huolimatta se on lajina helposti lähestyttävä, turvallinen ja sopii kenelle tahansa. Tarvitset vain vähän tilaa olkkariin, JUNNUBREAK -videot pyörimään ja tulevien olympiatoivojen jamitteluessiot ovat valmiina alkamaan.

The GROW Show Season 1: TERVE KEHO (kesto 8 viikkoa)

Kahdeksan viikon mittainen valmennuskokonaisuus on suunniteltu niin, että saisit itsellesi mahdollisimman terveen, toimintakykyisen ja vahvan kehon. Jos olet ensikertalainen GROW -treenien maailmassa, tästä valmennuksesta on hyvä lähteä liikkeelle!

Terve Keho -valmennuksen videot on toteutettu Train Along -hengessä, joten tuttuun GROW -tyyliin me hikoilemme kanssasi. Olemme jättäneet pois perinteisistä jumppaohjelmista tutun tekopirteyden sekä tyhjät hyvinvointikliseet ja keskittyneet olennaiseen eli tulokselliseen treenaamiseen ja rentoon tekemisen meininkiin pilke silmäkulmassa. Valmentajina toimivat jo edellisistä valmennuksistamme tutut Hatsolo, Petri ja Santtu.

Lisäksi show’ta tähdittävät nyt huippuvieraamme Elastinen, Mariska, Mira Luoti, Oona Kivelä, Joonas Pesonen, Teemu Potapoff, Minni Väärä ja Oku Luukkainen.

7 parasta corefinisheriä

Raudanluja core on turvallisen treenaamisen ja aktiivisen elämän perusta. Keskivartalon heikkous onkin yleinen syy siihen, miksi monet liikkeet ja tekniikat tuntuvat haastavilta tai jopa mahdottomilta. Mikäli kaipaat hieman lisää poweria keskivartalon lihaksiisi, ota haltuun fiksut, monipuoliset ja tehokkaat corefinisherimme.

Paketin avulla saat treenivarastoosi seitsemän minitreeniä, joilla core vahvistuu ja ihana polte on taattu. Valmennuksen treenit sopivat loistavasti pieneksi extraksi treenien loppuun tai energisoivaksi jumpaksi kiireisen päivän keskellä.

GROW Aamurutiinit

Voita aamusi ja voitat päiväsi. Me GROW:ssa tiedämme, että energisoivien ja voimaannuttavien aamurutiinen avulla jokaisesta päivästä voi tehdä hieman valoisamman. Muutaman tarkoin valitun liikkeen avulla virität kehosi ja mielesi positiiviseen vireeseen päivän haasteita varten.

GROW Aamurutiinit sisältää viisi timanttista kehoa ja mieltä aktivoivaa minitreeniä, joissa on kiinnitetty erityisesti huomiota avaaviin ja liikkuvuutta kehittäviin liikkeisiin. Jokainen aamurutiini on helppo suorittaa esimerkiksi samalla, kun odotat kahvin tippumista. Ota aamurutiinit haltuun ja voita päiväsi! #LetsGrow