Tekniikka

GROW X GYM

GROW X GYM -valmennuksen tavoitteena on motivoida sua salitreenien pariin ja opettaa kuinka tehdä perinteisestä kuntosaliharjoittelusta monipuolista, innostavaa ja hauskaa! Kaikki treenit on suunniteltu tehtäväksi GROW -metodin mukaan eli keskiössä on liikkeen laatu sekä niiden skaalautuvuus jokaisen omaan kuntotasoon sopivaksi.

Tulet oppimaan miten hyödyntää kahvakuulaa salitreeneissä ja kuinka tehdä suositut Run & Recovery -treenit yleisimmillä kuntosalilaitteilla. GROW X GYM -valmennuksen avulla saat uudenlaista inspiraatiota salitreenaamiseen ja voit ottaa treenit haltuun täysin omassa tahdissasi. Mukana myös huikeat DJ Mista S:n kasaamat soittolistat! Pakkaa siis salikamat kassiin ja #LetsGrow!

Feel Yourself in 21 days Season 2 : #GROWFLOW (kesto 3 viikkoa)

#GROWFLOW -valmennuksen ensisijaisena tavoitteena on inspiroida sua löytämään omaa harjoittelua tahdittava “liikkeen flow”, jonka avulla nostat kehityksesi ja treeneistä nauttimisen jälleen astetta paremmalle tasolle.

21 päivää kestävän valmennuksen aikana tulet oppimaan miten hyvä ja monipuolinen työkalu kahvakuula on ja miten saat kuulatreeneistä parhaan mahdollisen hyödyn. #GROWFLOW :ssa tehdään viikon aikana kaksi kahvakuulatreeniä sekä yksi kaikkien aikojen suosituimmista GROW -harjoituksista, Run & Recovery -treeni. Tähän valmennuskokonaisuuteen saatiin mukaan myös täysin uudet DJ Mista S:n kasaamat soittolistat, joten ei muuta kuin lenkkarit jalkaan ja #LetsFlow !

GROW Kahvakuulailun maailma

Kahvakuula on todella monipuolinen väline, jonka avulla voi turvallisesti ja tehokkaasti vahvistaa koko kroppaa. Tämä tekeekin kahvakuulasta yhden parhaista ja monipuolisista harjoitteluvälineistä! Ennen, kuin kuulaa alkaa heilutella täytyy kuitenkin oppia perusteet ja ottaa haltuun oikeat tekniikat, jotta vältytään turhilta vammoilta ja saadaan aikaan haluttuja tuloksia.

Kahvakuulailun Maailmasta löydät GROW -treeneihin parhaiten sopivat liikevariaatiot ja tekniikat, jotka toimivat hyvin niin sisä-, kuin ulkotreeneissäkin. Nappaa kahvakuula messiin ja Let’s GROW!

GROW Punnerruskoulu

Etunojapunnerruksesta on olemassa satoja erilaisia variaatioita ja uusien versioiden kehittelyssä ainoastaan mielikuvitus on rajana. Punnerrus on myös liike, josta monella on todella juurtuneet ennakkokäsitykset. Haluammekin heti ensimmäiseksi korjata virheellisen käsityksen siitä, että olisi olemassa erikseen miesten tai naisten punnerruksia. Ei ole! On erilaisia punnerruksia, jotka soveltuvat kaikille sukupuoleen katsomatta.

Sopiva punnerrustekniikka valitaan aina tavoitteen, osaamisen ja oman kunnon mukaan. Nyt onkin aika unohtaa kouluaikojen traumat kuntotesteistä ja päivittää ajatukset punnertamisesta 2020-luvulle. Tule mukaan harjoittelemaan ja ottamaan etunojapunnerrus haltuun yhdessä meidän kanssa!

7 parasta corefinisheriä

Raudanluja core on turvallisen treenaamisen ja aktiivisen elämän perusta. Keskivartalon heikkous onkin yleinen syy siihen, miksi monet liikkeet ja tekniikat tuntuvat haastavilta tai jopa mahdottomilta. Mikäli kaipaat hieman lisää poweria keskivartalon lihaksiisi, ota haltuun fiksut, monipuoliset ja tehokkaat corefinisherimme.

Paketin avulla saat treenivarastoosi seitsemän minitreeniä, joilla core vahvistuu ja ihana polte on taattu. Valmennuksen treenit sopivat loistavasti pieneksi extraksi treenien loppuun tai energisoivaksi jumpaksi kiireisen päivän keskellä.

GROW Aamurutiinit

Voita aamusi ja voitat päiväsi. Me GROW:ssa tiedämme, että energisoivien ja voimaannuttavien aamurutiinen avulla jokaisesta päivästä voi tehdä hieman valoisamman. Muutaman tarkoin valitun liikkeen avulla virität kehosi ja mielesi positiiviseen vireeseen päivän haasteita varten.

GROW Aamurutiinit sisältää viisi timanttista kehoa ja mieltä aktivoivaa minitreeniä, joissa on kiinnitetty erityisesti huomiota avaaviin ja liikkuvuutta kehittäviin liikkeisiin. Jokainen aamurutiini on helppo suorittaa esimerkiksi samalla, kun odotat kahvin tippumista. Ota aamurutiinit haltuun ja voita päiväsi! #LetsGrow