Uusimmat

GROW X GYM

GROW X GYM -valmennuksen tavoitteena on motivoida sua salitreenien pariin ja opettaa kuinka tehdä perinteisestä kuntosaliharjoittelusta monipuolista, innostavaa ja hauskaa! Kaikki treenit on suunniteltu tehtäväksi GROW -metodin mukaan eli keskiössä on liikkeen laatu sekä niiden skaalautuvuus jokaisen omaan kuntotasoon sopivaksi.

Tulet oppimaan miten hyödyntää kahvakuulaa salitreeneissä ja kuinka tehdä suositut Run & Recovery -treenit yleisimmillä kuntosalilaitteilla. GROW X GYM -valmennuksen avulla saat uudenlaista inspiraatiota salitreenaamiseen ja voit ottaa treenit haltuun täysin omassa tahdissasi. Mukana myös huikeat DJ Mista S:n kasaamat soittolistat! Pakkaa siis salikamat kassiin ja #LetsGrow!

Feel Yourself in 21 days Season 2 : #GROWFLOW (kesto 3 viikkoa)

#GROWFLOW -valmennuksen ensisijaisena tavoitteena on inspiroida sua löytämään omaa harjoittelua tahdittava “liikkeen flow”, jonka avulla nostat kehityksesi ja treeneistä nauttimisen jälleen astetta paremmalle tasolle.

21 päivää kestävän valmennuksen aikana tulet oppimaan miten hyvä ja monipuolinen työkalu kahvakuula on ja miten saat kuulatreeneistä parhaan mahdollisen hyödyn. #GROWFLOW :ssa tehdään viikon aikana kaksi kahvakuulatreeniä sekä yksi kaikkien aikojen suosituimmista GROW -harjoituksista, Run & Recovery -treeni. Tähän valmennuskokonaisuuteen saatiin mukaan myös täysin uudet DJ Mista S:n kasaamat soittolistat, joten ei muuta kuin lenkkarit jalkaan ja #LetsFlow !

Feel Yourself in 21 days Season 1 : #MINUNVOINTI (kesto 3 viikkoa)

#MINUNVOINTI -valmennuksen tarkoitus on opetella kunnioittamaan ja juhlimaan meidän erilaisia vartaloita, erilaisia ruokavalioita ja erilaisia treenitaustoja. Valmennuksen avulla unohdetaan markkinointikoneiston luomat keinotekoiset hyvinvointi-ihanteet ja aloitetaan häpeleimättä omannäköinen #MinunVointi!  

Tämä valmennuskokonaisuus on 21 päivän kick start aitoon ja tasapainoiseen hyvään oloon. Sen ensisijaisena tavoitteena on inspiroida sinua nauttimaan elämästä ja liikunnan tuomasta hyvästä fiiliksestä just sen näköisenä ja kokoisena, kuin nyt olet!  Valmennus ei ole SUGAR FREE, mutta se on häpeilemättömästi 100% GUILT FREE.

Jos koet vallitsevat hyvinvointi-ihanteet vieraaksi, kaipaat massasta poikkeavaa meininkiä ja innostavaa energiapotkua arkeesi, niin tää valmennus on sulle!

GROW Kahvakuulailun maailma

Kahvakuula on todella monipuolinen väline, jonka avulla voi turvallisesti ja tehokkaasti vahvistaa koko kroppaa. Tämä tekeekin kahvakuulasta yhden parhaista ja monipuolisista harjoitteluvälineistä! Ennen, kuin kuulaa alkaa heilutella täytyy kuitenkin oppia perusteet ja ottaa haltuun oikeat tekniikat, jotta vältytään turhilta vammoilta ja saadaan aikaan haluttuja tuloksia.

Kahvakuulailun Maailmasta löydät GROW -treeneihin parhaiten sopivat liikevariaatiot ja tekniikat, jotka toimivat hyvin niin sisä-, kuin ulkotreeneissäkin. Nappaa kahvakuula messiin ja Let’s GROW!

JunnuBreak by GROW

JunnuBreak on perheen junioreiden oma verkkovalmennus, jossa tanssin avulla opetellaan positiivista asennetta, heittäytymiskykyä ja tietysti mageita breikkiliikkeitä. Kokonaisuus sisältää yhteensä viisi innostavaa videotuntia maailmalla breikissä menestystä niittäneen Johannes “Hatsolo” Hattusen johdolla. Vaikka treenit ovatkin suunnattu junnuille riittää liikkeissä ja harjoituksissa haastetta ja hauskaa yhdessä tekemistä koko perheelle.

Breikki on valittu Olympialajiksi vuoden 2024 Pariisin kesäkisoihin. Suuresta kansainvälisestä arvostuksesta huolimatta se on lajina helposti lähestyttävä, turvallinen ja sopii kenelle tahansa. Tarvitset vain vähän tilaa olkkariin, JUNNUBREAK -videot pyörimään ja tulevien olympiatoivojen jamitteluessiot ovat valmiina alkamaan.

The GROW Show Season 1: TERVE KEHO (kesto 8 viikkoa)

Kahdeksan viikon mittainen valmennuskokonaisuus on suunniteltu niin, että saisit itsellesi mahdollisimman terveen, toimintakykyisen ja vahvan kehon. Jos olet ensikertalainen GROW -treenien maailmassa, tästä valmennuksesta on hyvä lähteä liikkeelle!

Terve Keho -valmennuksen videot on toteutettu Train Along -hengessä, joten tuttuun GROW -tyyliin me hikoilemme kanssasi. Olemme jättäneet pois perinteisistä jumppaohjelmista tutun tekopirteyden sekä tyhjät hyvinvointikliseet ja keskittyneet olennaiseen eli tulokselliseen treenaamiseen ja rentoon tekemisen meininkiin pilke silmäkulmassa. Valmentajina toimivat jo edellisistä valmennuksistamme tutut Hatsolo, Petri ja Santtu.

Lisäksi show’ta tähdittävät nyt huippuvieraamme Elastinen, Mariska, Mira Luoti, Oona Kivelä, Joonas Pesonen, Teemu Potapoff, Minni Väärä ja Oku Luukkainen.