GROW X GYM

Tästä modulista löydät entuudestaan tutut GROW -treenit, jotka on kuitenkin tällä kertaa suunniteltu tehtäväksi kuntosalilla. Testaa miten supersuosittu Run & Recovery taittuu soutulaitteella tai miten GROW 20 luistaa toiminnallisen harjoittelun välineillä. Muistathan aina lämmitellä hyvin ennen treeniä ja tehdä #goodrepsonly!

The GROW Show Season 1: Terve keho

Tervetuloa mukaan The GROW Show:n ensimmäiselle tuotantokaudelle! Edessäsi on kahdeksan viikon uskomattoman innostavan matka kotitreenien ja kehonpainoharjoittelun maailmaan.

Moni kokee kotitreenaamisen aloittamisen vaikeaksi, mutta GROW onkin mullistanut jo tuhansien ihmisten ajatukset kotitreenaamisesta ja tekee paluun nyt entistä parempana ja monipuolisempana.

Kotitreenaamisen aloittaminen tuntuu vaikealta, mutta haluaisit kuitenkin treenistä säännöllisen osan arkeasi? GROW-valmennuksessa olemme jättäneet veke tekopirteän videojumpan kliseet ja keskittyneet olennaiseen: Tehokkaaseen ja puhtaasti omalla kehonpainolla tehtävään treeniin hyvällä fiiliksellä. GROW onkin mullistanut jo tuhansien ihmisten ajatukset kotitreenaamisesta ja tekee paluun nyt entistä parempana ja monipuolisempana.

GROW KESÄTREENIT SEASON 1

GROW Kesätreenit ovat neljän viikon harjoituskokonaisuus, jossa sinä saat nauttia lomailusta ja rennosta kesämeiningistä ilman huolta kuntosi rapistumisesta. Perinteisten treeniohjelmien ongelmana on se, että ne vaativat tiukkapipoista arjen etukäteissuunnittelua ja säännöllistä vuorokausirytmiä. Tiukkojen aikataulujen ja monimutkaisten ohjelmien noudattaminen kesähelteillä on tuskallista ja omia tappamaan viimeisetkin treenimotivaation rippeet. GROW Kesätreenit saat sen sijaan suorittaa omien kesäaikataulujesi mukaisesti ulkoilusta ja liikunnasta nauttien.

GROW KESÄTREENIT SEASON 2

GROW Kesätreenit Season 2 on neljän viikon harjoituskokonaisuus, jonka aikana nautitaan treenistä, lomailusta ja kesän seikkailuista ilman tiukkapipoista suorittamista. Meidän kanssa onnistut pitämään levon ja treenin sopivassa balanssissa. GROW Kesätreenit voit tehdä omien aikataulujesi mukaan ulkoilun ja liikunnan tuomasta hyvästä fiiliksestä nauttien.

Kuten kesäajan treenaamiseen kuuluu, tulevan neljän viikon aikana jumpataankin mahdollisimman paljon ulkona. Jaksoissa tulemme antamaan sinulle hyviä vinkkejä siihen, miten hyödyntää ulkoliikuntapaikkoja omissa treeneissäsi, mutta tuttuun tapaan kaikki treenit voi suorittaa myös omalla kehonpainolla milloin ja missä tahansa.

Tervetuloa GROW Kesätreenit kakkosen pariin! #LetsGrow

THE BEST OF GROW LIVE

Teimme kevään ja kesän 2020 aikana kymmeniä etälivelähetyksiä netin välityksellä. Tähän moduuliin onkin kerätty suosituimmat GROW -livet. Treenit ovat monipuolisia kehonpainotreenejä ja tarjoavat loistavaa vaihetelua arkirutiineihin. Ota Livet haltuun yksin, ystävän tai perheen kanssa ja nauti aidosta liikunnan ilosta. #LetsGrow

GROW AAMURUTIINIT

Ihmiskeho on siitä ihmeellinen instrumentti, että omaan vireeseen ja fiilikseen voi vaikuttaa positiivisesti simppeleillä nikseillä. Yksi parhaista tavoista virittää oma fiilis kuntoon on ruveta tuottamaan kroppaan laadukasta liikettä heti aamusta. Motion Creates Emotion onkin monen huippuvalmentajan käyttämä sanonta. Voita aamusi, voita päiväsi ja ota aamurutiinimme haltuun.